Coronavirus Lissabon

Coronavirus

Lissabon

binnenkant_monserrate_sintra

Op deze pagina vindt je meer informatie over het huidige conornavirus in Lissabon. 

Lissabon staat momenteel op geel maar wat zijn nu de regels? Op deze pagina probeer ik jullie zo up-to-date te houden van de regels.

Mocht je de laatste informatie willen hebben m.b.t. het coronavirus, bekijk dan ook deze website:

https://www.visitportugal.com/en/content/covid-19-measures-implemented-portugal

Het laatste nieuws omtrent het coronavirus in Lissabon is: (05-10-2021)

Bij aankomst:

  • Wanneer je aankomt in portugal heb je of een negatieve PCR-test nodig(geldigheid 72 uur), een negatieve antigeentest kunt laten zien (geldigheid 48 uur) of een vaccinatiebewijs dat je volledig gevacineerd bent.
  • Je moet een Passenger Locator card per persoon invullen. Hierbij de link waar je dit kan doen: https://portugalcleanandsafe.pt/en/passenger-locator-card
    Algemeen:
  • Het is verplicht om een negatieve PCR-test nodig(geldigheid 24 uur) of een vaccinatiebewijs dat je volledig gevacineerd bent te laten zien in bars, clubs en sportevenementen. Voor restaurants is dit niet van toepassing.
  • Het is alleen nog verplicht om een mondmasker te dragen in het openbaar vervoer en bij de ingang van stranden.
    Terugreis:
  • Wil je vanaf Lissabon terug naar Nederland reizen dan heb je een vaccinatiebewijs, negatieve PCR test(geldigheid 24 uur), of een herstelbewijs dat niet ouder is dan 11 dagen.
  • Je kan een negatieve PCR laten doen bij CEDOC in Lissabon: https://testecovid19.masterinsoft.com/marcacao-teste-covid-19-lisboa-en/