Top 5 Winter rooftop bars in Lissabon

Lissabon staat bekend om de uitzichten en waar kun je beter van het uitzicht genieten met een drankje dan op een dakterras.

Nu zal je denken, die zijn nu toch niet open? Nou, er zijn maarliefst 5 dakterrassen het hele jaar door open en hieronder lees jij welke dit zijn.

1. Sky bar/ SEEN

Dit dakterras ligt aan de bekende Tivoli Avenida Liverdade Lisboa en bevind zich in het midden van Lissabon. Het geeft jou een panoramic uitzicht over de stad, daarvoor moet je wel naar de 9e verdieping.

Deze bar heeft verschillende drankjes maar is vooral bekend om de cocktails en de warme chocomelk! Hmm.. jammie!

Verder is hier regelmatig live muziek, een DJ of een band.

Adres: Av. da Liberdade 185, Lisbon

skybar_lissabon

2. Silk club

Dit dakterras vind je in de wijk Chiado, precies naast de wijk Bairro Alto en geeft jou een 360 graden uitzicht over Lissabon en de zee.

Dit dakterras heeft zowel een binnen als buiten gedeelte waar je heerlijk kunt genieten van het uitzicht! Dit dakterras heeft een luxe uitstraling en biedt verschillende Japanse gerechten aan.

Dit is een zeer populaire plek dus reserveren is niet overbodig!

Adres: Edifício Espaço Chiado, R. da Misericórdia 14, Lisbon

madamepetisca_lissabon

3. Madame Petisca

Dit dakterras is nog redelijk nieuw in Lissabon en bevind zich in de wijk Santa Catarina en geeft een prachtig uitzicht over de zee.

Dit dakterras is minder luxieus als Silk club en is dus ideaal om even te stoppen voor een drankje. Je kunt hier verder heerlijke tapas eten en bieden verschillende locale dranken aan zoals de Portugese Petiscos.

Adres: R. de Santa Catarina 17, Lisbon

Photo credits: Madame Petisca

rossiogastrobar_lissabon

4. Rossio Gastrobar

Dit dakterras is gevestigd in het luxe hotel Altis Avenida en is een dakterras met veel art deco. Omdat het een indoor en outdoor terras heeft is het ideaal voor alle tijden in het jaar dus ook voor in de winter!

Dit dakterras is voor bekend van de verschillende cocktails en schenken wijnen van over de hele wereld! Daarom is dit een bekende maar ook een dure plek. Reserveren is niet nodig maar mocht je een drankje doen dan zal je wel even moeten wachten voor een plek.

Adres: 120 Rua 1 Dezembro, Lisbon

Photo credits: Rossio Gastrobar

Hotelmundial_lissabon

5. Hotel Mundial Rooftop bar

Dit dakterras kun je vinden op de 9e verdieping van het populaire hotel mundial en geeft jou een prachtig uitzicht over Castelo de São Jorge en rivier de Taag.

Het is een moderne en trendy bar waardoor dit een populaire bar is onder de locals van Lissabon. Helaas kun je hier niet reserveren en is het daarom belangrijk om op tijd te gaan.

Adres: 2 Praca martim Moniz, 1100-341 Lissabon

Photo credits: Hotel muncial rooftop bar

Wil je meer blogs lezen? Ga dan naar mijn blog pagina.