Fietstochten & fietsen in Lissabon

Lissabon fiets

De beste fietstours in Lissabon Portugal

Alle info over de fietstours in Lissabon. Wil jij zoveel mogelijk bezienswaardigheden zien in korte tijd? Maak dan een fietstocht door Lissabon en koop hier je ticket met Nederlandse reisbegeleiding.

Er zijn verschillende fietstochten mogelijk:

Onderstaand enkele tours die worden aangeboden.

  • Wil je liever een niet te heuvelachtige tocht doen? Dan is deze fietstocht langs rivier de Taag, Belém en nog vele andere bezienswaardigheden iets voor jou.
  • Het is ook mogelijk om een privé fietstocht te krijgen door Lissabon.
  • Of maak een “fietstocht” door Alfama op een Segway!

Een leuke fietstour door Lissabon

Fietsen is niet alleen geliefd in Nederland, ook in Portugal wordt het steeds populairder. Steeds meer toeristen pakken de fiets om Lissabon en al haar bezienswaardigheden te gaan ontdekken. Het is een handige manier om zo Lissabon te ontdekken. Er worden verschillende fietstours in Lissabon aangeboden en samen met een Nederlandse gids sla je geen enkele bezienswaardigheid over! Je kunt zelfs ook op de E-bike gaan, als je liever op een relaxte manier de heuvels op wilt fietsen.

Bij de fietstours met gids wordt de geschiedenis uitgelegd van alle bezienswaardigheden die je tegenkomt in Lissabon en natuurlijk stop je even om foto’s te maken en de binnenkant te bewonderen. Een fietstour is echt ideaal omdat je dan ook plekken zult tegenkomen die niet al te toeristisch zijn. En op deze manier krijg je een idee van waar alle bezienswaardigheden zich bevinden in deze prachtige stad.

fietstour_lissabon

Photo credit: @bajabikes