Hotels Lissabon

Lissabon Hotel

Bezienswaardigheden, eten en activiteiten zijn altijd erg belangrijk om uit te pluizen voordat je op stedentrip gaat. Maar als je Lissabon gaat bezoeken is het verblijf natuurlijk ook erg belangrijk. Lees vooral verder voor de mooiste en beste hotels

Waar kun je het beste verblijven in Lissabon?

Hotels Lissabon

Om ervoor te zorgen dat je niet te lang moet lopen om bij een bezienswaardigheid in Lissabon te komen, moet je opzoek gaan naar een Airbnb, B&B of hotel rond het centrum. Gelukkig heeft Lissabon daar veel leuke wijken voor.

De beste wijken om te verblijven in Lissabon

Zoals we al net zeiden heeft Lissabon hele veel leuke wijken met bezienswaardigheden. Maar welke is nou het beste? Lees vooral verder.

1. Bairro Alto in Lissabon

Wie erg houdt van gezelligheid, kroegen en restaurants moet in deze wijk wezen. Het ligt op loopafstand van het centrum Baixa. Het enige nadeel kan zijn dat deze wijk op een heuvel ligt. Maar niet getreurd, er is een kabeltram die jou naar boven en beneden brengt.

2. Baixa-Chiado in Lissabon

Deze wijk is het historische centrum van Lissabon en bevat daarom de meeste bezienswaardigheden.

Je kunt hier dan ook de Arco da Rua Augusta, de Santa Justa-lift en de Praça do Comerció vinden. Als je efficiënt wilt verblijven is dit dus een ideale wijk.

3. Alfama in Lissabon

Alfama is de oudste wijk van Lissabon én een van de wijken die tussen de heuvels liggen. Omdat het tussen de heuvels ligt heeft deze wijk een mooie ligging en daarom is het een ideale plek om te verblijven.

Ook in deze wijk zelf heb je een paar bezienswaardigheden zoals Castelo de São Jorge en Kathedraal van Lissabon. Het centrum is ook op loopafstand.

Verblijven net buiten Lissabon

Ben jij meer op zoek naar een accomodatie net buiten Lissabon zodat je van de rust kunt genieten maar ook zo in de stad Lissabon bent? Neem dan een kijkje op: Rondreizen Portugal.

Booking.com

Top 5 Hotels in Lissabon

Iedereen heeft een eigen budget om te besteden aan een hotel.

In Lissabon moet je bijvoorbeeld bij een laag budget denken aan ongeveer 80 euro per nacht. Bij een middenklasse hotel moet je denken aan een prijs van 80 tot en met 120 euro per nacht en een luxe hotel is al snel verkrijgbaar vanaf 120 euro per nacht.

Wij maken het je gemakkelijk door een lijstje op te stellen met het beste hotel die behoren bij deze prijsranges.
Budget hotels: tot 80 euro per nacht
Midden klasse: 80-120 euro per nacht
Luxe hotels: vanaf 120 euro per nacht

Hotels in Lissabon

Booking.com

PESTANA CR7 LISBOA

Een leuk feitje is dat de enige echte voetballer Cristiano Ronaldo ook een eigen hotel heeft in Lissabon, namelijk PESTANA CR7 LISBOA.
Deze ligt in de wijk Baixa Chiado.

Adres: R. do Comércio 54, 1100-150 Lisboa
Via deze link kun je boeken.