Hotels Lissabon

Een stedentrip naar Lissabon? Waar kun je dan het beste verblijven? En in welke wijk liggen de beste hotels? Op deze pagina vindt je alle informatie.

Waar kun je het beste verblijven in Lissabon?

Om niet teveel te hoeven reizen naar de bezienswaardigheden is het natuurlijk fijn om in een hotel, B&B of Airbnb te verblijven dat op loopafstand van het centrum ligt. Er zijn een aantal wijken die een goede ligging hebben om te verblijven.

Top 5 Hotels in Lissabon

Onderstaand een top 5 van hotels. Klik op de naam van het hotel en je komt rechtstreeks op de juiste site terecht om te reserveren.
Budget hotels: tot 80 euro per nacht
Midden klasse: 80-120 euro per nacht
Luxe hotels: vanaf 120 euro per nacht

De beste wijken om te verblijven

Bairro Alto

Dit is de wijk waar leuke restaurants en kroegen zijn. Een erg gezellige wijk wat op loopafstand ligt van het centrum Baixa.

Wel ligt deze wijk op een heuvel maar er is een kabeltram die naar boven en beneden gaat.

Baixa-Chiado

Dit is het historisch centrum(BaixaChiado) van Lissabon en waar zich de meeste bezienswaardigheden bevinden zoals; Arco da Rua Augusta, Praça do Comerció en de Santa Justa-lift.

Het is dus een ideale wijk om te verblijven.

Alfama

Eén van de wijken dat tussen de zeven heuvels ligt. Het is de oudste wijk van Lissabon. Het heeft een mooie ligging, dus een ideale wijk om te verblijven.

Het centrum is op loopafstand en in de wijk zelf liggen de bezienswaardigheden Castelo de São Jorge en de Sé de Lisboa.

Hotels Lissabon

PESTANA CR7 LISBOA

Overigens heeft voetballer Cristiano Ronaldo een eigen hotel in Lissabon: PESTANA CR7 LISBOA en ligt in de wijk BaixaChiado. Gemiddelde prijs voor een kamer is €152,- per nacht voor een tweepersoonskamer.

Adres: R. do Comércio 54, 1100-150 Lisboa
Via deze link kun je boeken.